18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Manisada Garnizon Şehitliğinde tören düzenlendi -Terörle mücadelede şehit olan 2 asker yakınına Övünç Madalyası verildi


MANİSA (A.A) - Manisada 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle törenler düzenlendi.
     Manisa Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende anıta çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Vali Halil İbrahim Daşözün Şehitlik Defterini imzalanmasının ardından törene katılanlar şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.
     Garnizon Şehitliğindeki törenin ardından Kırtık Mezarlığı Polis Şehitliği ziyaret edildi.
     Şehitliklerdeki anma törenleri ardından Vali Daşöz tarafından Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk, Cumhuriyet, Kurtuluş ve Çanakkale Savaşları Halı Sergisi ve Manisa Belediyesi Kültür Merkezindeki resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.
     Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Daşöz, Allah katında ve milletin gönlünde en yüce mertebeye sahip olan şehitleri, 18 Mart Şehitler Gününde bir kere daha minnet ve şükranla andıklarını söyledi.
     Törende Şehit Başçavuş Erkan Durukanın eşi Emine ve oğlu Doğukan ile Şehit Uzman Çavuş Turan Kurtun eşi Şerife ile oğlu Furkana Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından gönderilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve beratları teslim edildi.
     Manisada yapılan törenlerin dışında Soma ve Salihlide de çeşitli törenler düzenlendi.
     AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, CHP Manisa milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz ve MHP Milletvekili Erdal Akçay da gün dolayısıyla birer mesaj yayımladı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar-Soner Övümlü-Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER