18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Kocaeli Valisi Topaca: Kalbi vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen, manevi değerlerine yürekten bağlı asil Türk gençliği her zaman vatan ve milletinin


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kalbi vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen, manevi değerlerine yürekten bağlı asil Türk gençliği her zaman vatan ve milletinin bütünlüğü için canını seve seve vermeye hazırdır dedi.
     Topaca, 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan Türk milletinin hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmediğini, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını hedef alan her türlü saldırıyı canı pahasına korumasını bildiğini kaydetti.
     Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlere de ilham kaynağı olduğunu belirten Topaca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Aziz şehitlerimiz, sizler şahadet mertebesine ulaştıktan sonra unutulmaz kahraman olarak milletimizin kalbinde yaşayacaksınız. Geride bıraktığınız anne, baba, eş ve çocuklarınız, sizlerin milletimize emanetleridir. Canlarınızı feda ederek, bize vatan olarak bıraktığınız topraklar üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacak, kutsal bayrağımız ebediyen semalarda dalgalanacaktır. Kalbi vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen, manevi değerlerine yürekten bağlı asil Türk gençliği her zaman vatan ve milletinin bütünlüğü için canını seve seve vermeye hazırdır.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER