17. EXPO Silver Antalya 2013 Takı,

17. EXPO Silver Antalya 2013 Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı -Gümüş üretici firmalarının katıldığı fuarda 2013 yaz koleksiyonları tanıtıldı -Bu yıl üretilmeye başlanan ve 35 dolardan satılan sapı gümüş emzikler ilgi çeken ürünler


ANTALYA (A.A) - Sereks Fuarcılık tarafından düzenlenen 17. EXPO Silver Antalya 2013 Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı açıldı.
     Cam Piramitte gerçekleştirilen ve 55 üretici firmanın katıldığı fuarda gümüş takı ve saat aksesuarların 2013 yaz koleksiyonları tanıtıldı.
     Sereks Fuarcılık Sahibi Gökhan Yardan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek fuarın halka kapalı, sektör temsilcilerine açık olduğunu belirtti. Fuarda sadece üretici firmaların yer aldığını anlatan Yardan, "Türkiyenin en önemli ihracat şampiyonları fuarımızda ürünlerini tanıtıyor. Gümüş üzerine pırlantalı ürün gibi değişik konseptler bulunuyor" dedi.
     Gümüşün dünyada trendi yükselen bir ürün olduğunu dile getiren Yardan, daha rahat işlenebilmesinden dolayı altına göre daha alternatifli olduğunu söyledi.
    
     -35 dolara emzik-
    
     Fuarda gümüş ve saat sektöründe imalat ve ihracat yapan bir firma tarafından bu yıl üretilen sapı gümüş emzikler de tanıtıldı. Firmanın Türkiye satış müdürü Uğur Alan, gümüşten farklı bir aksesuar üretme çalışmaları kapsamında gümüş emzik ürününü ortaya çıkardıklarını belirtti.
     Gümüşün mikrop tutmadığını, özellikle yurt dışında bebeklerin mama kaşıklarının bile gümüşten üretildiğini ifade eden Alan, sapı gümüş emziklerin ilginç bir ürün olduğunu, ürünün ilk defa bu fuarda görücüye çıktığını anlattı.
     Gümüş emziğin 35 dolardan satıldığını kaydeden Alan, "Satışlarımız daha çok yurt dışına yapılıyor. Özellikle Rusya ve Avrupa ülkelerinde ilgi görüyor. Bu yıl üretime başladık. Bugüne kadar yaklaşık 9 bin adet emzik satışımız gerçekleşti. Yurt içinde ise halka iyi anlatılınca satışlar artacaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 17. EXPO Silver Antalya 2013 Takı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER