14 Şubat Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü -Bursada, 14 çiftin resmi nikahı kıyıldı


BURSA (A.A) - Bursada 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, dini nikahla birlikte yaşayan 14 çiftin resmi nikahı kıyıldı.
     Bursa Valiliği tarafından resmi nikahları olmadığı tespit edilen 14 çift, yapılan çalışmasının ardından resmi nikah için Muradiye Özürlü Eğitim Merkezinde bir araya getirildi. Nikahları kıyılan çiftlerin şahitleri ise Vali Şahabettin Harput ile eşi Funda Harput oldu.
     Vali Harput, yaptığı konuşmada, dünyada en önemli şeyin sevmek olduğunu söyledi. Dünyanın sevgi etrafında döndüğünü dile getiren Harput, Ailelerde de en önemli şey karşılıklı sevgi. Sevgi olmadan olmaz. Karşılıklı sevgi olduğu sürece bir ömür mutluluk gelir. Sizler burada sonsuz birlikteliğe imza atıyorsunuz. 14 Şubat Sevgililer Gününde, 14 çiftimizi resmi nikaha kavuşturuyoruz. Bu çok güzel bir çalışma. Bundan sonrası birbirinizi daha çok sevmek. Hepinize hayırlı olsun dedi.
     Harput, konuşmasının ardından bir gazetecinin, Siz eşinize böyle bir günde sürpriz yaptınız mı- yönündeki sorusuna, Tabii ki bizim de bir sürprizimiz olacak. Ancak burada onu söylemek doğru olmaz cevabını verdi.
     Vali Harputun eşi Funda Harput da aynı yöndeki soru karşısında, Vali bey sabah benim de günümü kutladı. Ben de kendisininkini kutladım. Tabii illa bir hediye olması gerekmiyor. Sözle kutlamak da zaten bir hediye. Biz de öyle yaptık ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 14 Şubat Sevgililer Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER