14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatun: KOÜ Tıp Fakültesi, iyi bir tıp eğitimi vermenin yanı sıra topluma hizmeti de önemseyen ve değerleri olan bir tıp fakültesidir


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun, KOÜ Tıp Fakültesinin, iyi bir tıp eğitimi vermenin yanı sıra topluma hizmeti de önemseyen ve değerleri olan bir tıp fakültesi olduğunu bildirdi.
     14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla KOÜ Tıp Fakültesi öğretim görevlileri, doktorlar ve tıp fakültesi öğrencileri Kocaeli Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.
     Hatun, Atatürk Anıtına çelenk bıraktıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyede hekimlerin ve sağlık çalışanlarının önemli sorunları olduğunu fakat hekimlik mesleğinin çok kıymetli, özünü insana hizmetten aldığını belirterek, her türlü zorluğa rağmen kendi değerlerini koruyan bir meslek olduğunu söyledi.
     14 Mart Tıp Bayramını hekimliğin kıymet bulması için önemli bir gün olarak değerlendirdiklerini ve bunun için büyük bir çaba gösterdiklerini anlatan Hatun, KOÜ Tıp Fakültesinin iyi bir tıp eğitimi vermenin yanı sıra topluma hizmeti de önemseyen ve değerleri olan bir tıp fakültesi olduğunu kaydetti.
     Hatun, öğrencilerine çok önem verdiklerini vurgulayarak, Türkiyede tıp eğitiminin toplumun önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu, o yüzden bu sene öğrencilerinin ön planda olması için çaba gösterdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER