14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Sağlık-Sen Artvin İl Başkanı Er: Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir


ARTVİN (A.A) - Sağlık-Sen Artvin İl Başkanı Fehmi Er, Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir dedi.
     Fehmi Er, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, sağlık çalışanının 14 Martta bayram yapabilmesi için asgari taleplerinin karşılanması gerektiğini söyledi.
     Sağlık çalışanlarının çalışma barışı ve iş motivasyonun yeniden sağlanması gerektiğini ifade eden Er, Çalışanlara uygulanan haksızlık ve ayrımcılık ortadan kaldırılıncaya, 14 Mart gerçek manada bayram oluncaya kadar 175 bin üyemizden aldığımız gücü gerek müzakere ortamlarında, gerekse alanlarda kullanmaktan çekinmeyeceğimiz diye konuştu.
     Er, Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir ifadesini kullanarak, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER