11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası -Kadınlar 200 metre bireysel karışık stil elemelerinde Macar sporcu Katinka Hosszu, en iyi dereceyi elde ederek finale yükseldi -Türk yüzücüler Gizem Bozkurt ve Melisa Akarsu finale kalama


İSTANBUL (A.A) - İstanbulda süren 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında kadınlar 200 metre bireysel karışık stil elemelerinde Macar sporcu Katinka Hosszu, en iyi dereceyi elde ederek finale yükseldi.
     Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonanın dördüncü gün sabah seansında kadınlar 200 metre bireysel karışıkta 5inci seride yarışan Hosszu, 2.07.07lik derecesiyle serisinde ve genel sıralamada birinci olarak yarı finale kaldı.
     Bu stilde yarışan Türk sporcularda Gizem Bozkurt, mücadele ettiği 3üncü seride 2.16.16lık derecesiyle 9uncu, genel sıralamada ise 29uncu olarak finale kalamadı. Aynı seride mücadele eden Melisa Akarsu ise, 2.17.83lük zamanıyla serisinde 10uncu genel klasmanda da 31inci olarak elendi.
     Toplam 5 seride 41 sporcunun katıldığı elemeler sonunda, genel sıralamada ilk 8de yer alan sporcular finale yükseldi. Kadınlar 200 metre bireysel karışık stil finali, akşam seansında yapılacak ve madalya sahipleri belli olacak.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER