10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti İl Başkanı Salman: Halkın sorunlarını dillendiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçi olan basın mensuplarının, daha iyi şartlarda görev yapması hepimizin ortak temennisi


AMASYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman, Halkın sorunlarını dillendiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçi olan basın mensuplarının, daha iyi şartlarda görev yapması hepimizin ortak temennisi dedi.
     Salman, yaptığı açıklamada, gazetecilerin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarının güvenceye alınması ve görevlerini rahat bir ortamda yapabilmelerinin sağlanmasının devletin olduğu kadar, basın - yayın organı sahipleri ve meslek örgütlerinin de görevleri arasında olduğunu belirtti.
     Salman, şunları kaydetti:
     Basın çalışanlarının da haklarına sahip çıkmaları, basın meslek ilkelerini her koşulda gözetmeleri, sorumluluklarını sorunlarından üstün tutmaları ve mesleğinin taşıdığı hassasiyetlere karşı duyarlı olmaları bilinciyle hareket etme anlayışından ödün vermeyeceklerine inanıyorum. Bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Basın mensupları bizim göz bebeğimizdir, göreve geldiğim günden bu zamana kadar geçen süreç içinde her daim basın mensupları ile iç içe ve dayanışma halinde oldum, bu böyle olmaya devam edecek.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER