10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Isparta Emniyet Müdürü Or: Basın mensupları üstlendikleri görevle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadır


ISPARTA (A.A) - Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, basın mensuplarının üstlendikleri görevle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olduğunu bildirdi.
     Or, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilik mesleğinde çalışanların özlük haklarını düzenleyerek güvence altına alan ve 10 Ocak 1961de yürürlüğe giren yasal düzenlemenin, Türk basınında bir dönüm noktası olarak kabul edildiğini belirtti.
     Gazetecilerin, Türkiyenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru, etik değerlere saygılı ve tarafsız bir şekilde çalıştığını vurgulayan Or, şunları kaydetti:
     Basın mensupları, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini yerine getirmektedir. Basın mensupları, üstlendikleri görevle milletin duygularına tercüman düşüncelerine ses olmaktadır. Öncelikle görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğini icra eden ve basın camiasında çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER