10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, basının toplumsal işlevinin günümüzde son derece etkin ve aktif bir karakteristiğe sahip olduğunu bildirdi.
     Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, basının güçlü olmasının, güncel haberler ile kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından büyük önem taşıdığını belirtti.
     Açıklamada, ilde son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştiren kalkınma hamlelerinin, başarıların ve gelişmelerin, basın mensuplarının yaptıkları ilkeli, tarafsız, doğru yayıncılık anlayışı ile tüm dünya kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardığını ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:
     Basın mensuplarımızın, şimdiye kadar başarıyla yerine getirdikleri bu onurlu görevi bundan sonrada aynı duyarlılık ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Sürekli kendini yenileyerek her zaman daha kaliteli hizmet sunma yönünde büyük fedakarlıklarla gayret sarf ederek çalışan basın mensuplarımızın, bu özel ve anlamlı gününü kutlarım. İlimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarı dileklerimle saygılar sunarım.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER