1. Uçan Bahar Şenlikleri

1. Uçan Bahar Şenlikleri -THK Üniversitesi 1. Uçan Bahar Şenliklerinde, Volkan Konak ve Hadisenin konserinin yanı sıra 7den 77ye herkese yönelik değişik eğlenceler düzenlenecek


ANKARA (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi 1. Uçan Bahar Şenlikleri Perşembe günü başlıyor.
     THK Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, THK Üniversitesince bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Uçan Bahar Şenliklerinin 9 Mayıs Perşembe günü THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Banın startıyla başlayacağı ve iki gün devam edeceği belirtildi.
     Hadise ve Volkan Konakın canlı performanslarıyla katılımcıları coşturacağının ifade edildiği açıklamada, "Yılın en renkli ve en eğlenceli bahar şenliğine hazırlanan THK Üniversitesi etkinlikleri, yıl boyunca hafızalardan silinmeyecek" ifadesi kullanıldı.
    
     -"7den 77ye herkese yönelik eğlence"-
    
     Filistinli 7 öğrencinin yerel kıyafetlerle özel dans gösterisi yapacaklarının bildirildiği açıklamada, şenliklerinde 7den 77ye herkese yönelik eğlencenin olacağı kaydedildi.
     Şenlik süresince THK Üniversitesinin Türkkuşu Kampüsünde müzik, eğlence, yemek sokağı, alışveriş stantları, amatör gruplar, karaoke, uluslararası öğrencilerin yarışmaları ve birbirinden ilginç dans gösterilerinin bulunduğunun belirtildiği açıklamada, uzun süren öğretim senesinin yorgunluğunu atmak isteyen öğrenciler, çalışanlar ve misafirlerin, katılacakları şenlikle yaza güzel bir başlangıç yapacakları ifade edildi.
    
     Muhabir: Arife Yıldız Ünal
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber 1. Uçan Bahar Şenlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER