1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe doğru -Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan belediye işçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı


UŞAK (A.A) - Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan belediye işçilerinin halka hizmette ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.
     Başkan Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle belediye işçilerin bayramını kutladı. Belediye işçilerine karanfil veren Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan belediye işçilerinin halka hizmette ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.
     Uşak Belediyesinin işçilerin hakları konusunda önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Erdoğan, 2009 yılında yemek dahil bin 126 lira olan işçi maaşlarının 4 yıl içinde yemek dahil 2 bin 161lirayaa çıktığını ifade etti.
     Erdoğan şunları söyledi:
     "Belediye olarak işçilerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Çalışanlarımızla barışığız. Çalışanlarımızın şartlarını elimizden geldiği kadar iyileştirdik.
     Çünkü biliyoruz ki belediye hizmetlerinin aksamaması için çalışanlarımızın mutlu olması gerektiği ilkesine inanıyoruz. Kentimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar şüphesiz ilimizin günden güne güzelleşmesine neden olacaktır. Şehrimizin dört bir yanında süren çalışmalarımızda ekiplerimiz bıkmadan usanmadan işlerini yapmaktadırlar. Bu vesile ile emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum"
     Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun ise Uşak Belediyesi işçilerinin üzerine düşen sorumlulukları her zaman yerine getirdiğini söyledi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER