Zafer Havalimanı açılıyor

Zafer Havalimanı açılıyor -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Hükümetimizin böyle büyük bir hizmeti Kütahya sınırları içinde yapması, onur verici bir durum


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hükümetin, Zafer Havalimanı gibi büyük bir hizmeti Kütahya sınırları içinde yapmasının, onur verici bir durum olduğunu bildirdi.
     Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hükümetin tüm yurtta başlattığı kalkınma hamlesi kapsamında Kütahyanın da maksimum düzeyde hizmet alması için çaba sarf ettiklerini belirtti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Kasımda açılacak Zafer Havalimanının, Kütahya başta olmak üzere Afyonkarahisar ve Uşak için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Hükümetimizin böyle büyük bir hizmeti Kütahya sınırları içinde yapması, onur verici bir durum. Normalde 3 yılda bitmesi planlanan havalimanı, zamanında önce iki yılda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuluyor. İlimizin ve bölgemizin her anlamda kalkınması için büyük öneme sahip olan bu hizmetin açılışı için Başbakanımızın yoğun programına rağmen teşrif etmelerinden son derece büyük mutluluk duyuyoruz.
     25 Kasım Pazar günü 09.30dan itibaren açılış için Belediye önünden ücretsiz servislerle vatandaşların ulaşımı sağlanacak. Tüm hemşehrilerimizi açılışa davet ediyoruz. Aynı zamanda Afyonkarahisar ve Uşaktan da servislerle vatandaşlar açılış için gelecek. Zaten birbiriyle kaynaşmış olan bölge halkı da orada bir araya gelecek. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşımız için yapılan bu hizmeti, yine vatandaşlarımızla coşkulu bir şekilde açma arzusundayız.
     Saraçoğlu, Başbakan Erdoğanın katılımıyla Zafer Havalimanı ile bazı yeni yaptırılan tesislerin toplu açılışının yapılacağı bilgisini vererek, saat 12.00de havalimanında başlayacak açılış töreninin ardından Erdoğanın 13.30da Simava hareket ederek, 14.00da Hükümet Konağında düzenlenecek törende, Simavda yaptırılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları başta olmak üzere bazı tesislerin toplu açılışlarını yapacağını duyurdu.
     Simavda toplu olarak açılışı yapılacak tesislerin, 928 TOKİ konutu, 11 cami, 8 okul ve Hükümet Konağı olduğuna dikkati çeken Saraçoğlu, Simavda 19 Mayıs 2011de meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların 4 ay 28 gün gibi kısa bir sürede tamamlandığını hatırlattı.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Zafer Havalimanı açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER