Yüz Gülen Yüzle gezi fırsatı

Yüz Gülen Yüzle gezi fırsatı -Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde yürütülen Yüz Gülen Yüz projesi kapsamında, başarılı 250 genç Konyaya geldi


KONYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde yürütülen Yüz Gülen Yüz projesi kapsamında, başarılı 250 genç hızlı trenle Konyaya geldi.
     Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, Yüz Gülen Yüz projesi adı altında Şanlıurfa, Adıyaman, Erzurum ve Diyarbakırdan toplam 250 kişilik öğrenci grubunun Konyayı ziyarete geldiğini söyledi.
     Programda, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi ziyareti ve sema gösterisi gibi Konyanın tarihini tanıtacak aktiviteler olduğunu aktaran yetkililer, şunları kaydetti:
     Şanlıurfa, Adıyaman, Erzurum ve Diyarbakırda kaymakamlıklar tarafından belirlenen, il dışına daha önce çıkmamış, maddi durumu kısıtlı ve başarılı gençlere Türkiyenin tarihi yerlerini gezme fırsatı sağlanıyor. Konya bu proje için pilot il olarak seçildi. Hayatlarında hiç uçağa ve trene binmeyen gençlerimizin yüzünü bu proje sayesinde güldürmeyi amaçlıyoruz.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Yüz Gülen Yüzle gezi fırsatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER