Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Sergisi

Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Sergisi -Atatürkün eski, yıpranmış fotoğraflarını bilgisayarda onaran ve renklendirerek yenileyen Ateş Akkorun, Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk sergisi, 10 Kasımda Forum Trabzond


TRABZON (A.A) - Atatürkün eski, yıpranmış fotoğraflarını bilgisayarda onaran ve renklendirerek yenileyen Ateş Akkorun Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk sergisi, 10 Kasımda Forum Trabzonda sergilenecek.
     Forum Trabzondan yapılan yazılı açıklamada, fotoğraf sanatçısı ve koleksiyoner Ateş Akkorun hazırladığı Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk sergisinin ilgiyle takip edildiği belirtilerek, serginin bu yıl yeniden Forum Trabzonda yer alacağı belirtildi.
     Serginin yakın dönemdeki tarihin bir bölümüne tanıklık ettiği belirtilen açıklamada, Mustafa Kemal Atatürkün son 25 yılını, devrimleri ve düşünceleriyle gözler önüne seren bu muhteşem sergiyle ziyaretçilerin Cumhuriyeti ve Atatürkü bir kez daha anacağı kaydedildi.
     Forum Trabzondaki B-1 katı Deniz Feneri Sokakta 10 Kasım Cumartesi görücüye çıkacak sergi, 16 Kasım Cuma gününe kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER