Tuttur.com Cup Futbol Turnuvası

Tuttur.com Cup Futbol Turnuvası -Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: Hem maddi anlamda hem saha içinde, davranış ve tarz olarak bizi bozmayacak tipte bir oyuncu arıyoruz (Görüntülü)


ANTALYA (A.A) - Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Hem maddi anlamda hem saha içinde, davranış ve tarz olarak bizi bozmayacak tipte bir oyuncu arıyoruz dedi.
     Aybaba, Tuttur.com Cup Futbol turnuvasındaki Wolfsburg karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenledi.
     Devre arasının kısa olduğunu ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Aybaba, Bu gibi maçlar bazı genç oyuncuları geliştirme anlamında çok büyük avantaj sağlıyor. Genç oyuncuların hepsine şans verdik. Gençlerimiz koştuklar ve iyi mücadele ettiler. İleriki maçlarda da genç oyunculara şans vereceğim diye konuştu.
     Karşılaşmayı hazırlık maçı olarak değerlendiren Aybaba, şunları söyledi:
     Gençlerin performanslarını biraz daha arttırmamız lazım. Çok şey beklediğimiz oyuncular var. Antrenmanda çok iyi şeyler yapmaya başladılar ama bunları maçlara da yansıtmaları gerekiyor. Beşiktaş takımında forma şansını nerede bulursanız bulun, tarlada da bulsanız, hemen öne çıkmanız lazım. Hemen bir şeyleri daha iyi yapmanız lazım. Eksik yaptığınızda geri kalırsınız.
    
     -Talip olduğumuz oyuncuların fiyatı devamlı yükseliyor-
    
     Bir gazetecinin Devre arasında transfer olacak mı- sorusuna karşılık Aybaba, devre arasında transferin kolay olmadığını dile getirdi.
     Transfer konusunda yöneticilerle devamlı görüştüklerini ifade eden Aybaba, Hem maddi anlamda hem saha içinde, davranış ve tarz olarak bizi bozmayacak tipte bir oyuncu arıyoruz. Takımlar iyi oyuncusunu vermiyor. Talip olduğumuz oyuncuların fiyatı devamlı yükseliyor. Transfer kolay bir şey değil. Yine de bakıyoruz diye konuştu.
     Gökhan Süzen transferini nasıl değerlendiriyorsunuz- sorusuna ise Aybaba şöyle cevap verdi:
     Gökhan Süzeni sezon başında istedik, ancak alamadık. Takımın sol tarafında birtakım sıkıntılar var. Bu transferle bu sıkıntıyı kapatmayı düşünmüştük.
     Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking ise kısa bir dönem içerisinde takım olarak bir çok şey başardıklarını ve bunu da sahada gördüklerini kaydetti. Maçta ilk golün ardından ikinci golü de bulmaları gerektiğini belirten Hecking, Bunun için uğraştık ve ikinci golü bulduk. Golden sonra takım biraz daha rahat oynadı dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Hatice Özdemir / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Tuttur.com Cup Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER