Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası

Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası -Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu üyeleri, basın açıklaması yaptı -İHH Sakarya temsilcisi Ademoğlu: -Suriye halkına yardım etmek ve Suriye halkının direnişini desteklemek farzdır


SAKARYA (A.A) - Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu üyeleri, Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası kapsamında basın açıklaması yaptı.
     Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanan grup adına konuşan İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (İHH) Sakarya temsilcisi Ruhi Ademoğlu, Suriyede özgürlük tutkusuyla kenetlenen yürekli halkın direnişine şahitlik ettiklerini söyledi.
     Allahım senden başka kimsemiz yok diyerek haykıran onurlu halkın Allahtan başka hiç kimseden yardım beklemediğini görüyor ve onları örnek alıyoruz diyen Ademoğlu, şöyle konuştu:
     Bizler de Hama, Humus, Halep, Deraa ve diğer şehirlerde tevhid ve direniş bayrağını yükselten Müslümanlara Rabbimizden yardım diliyoruz. Suriye halkına yardım etmek ve Suriye halkının direnişini desteklemek farzdır. Dünya gelip geçicidir, mallarımız, mülklerimiz, makamlarımız gelip geçicidir.
     Beşşar Esed aleyhine döviz açan grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER