Su Hayattır, Kapak Bizim Hayatımız kampanyası

Su Hayattır, Kapak Bizim Hayatımız kampanyası sona erdi


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediyesinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında engellilerin entegrasyonuna yönelik Ağustos ayında başlatılan ve yaklaşık 5 ay devam eden mavi kapak kampanyası sona erdi.
     Engelli personel Ümmügülsüm Balcının sorumluluğunda gerçekleştirilen ve Seydişehirdeki kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere herkesin ilgi gösterdiği kampanyada, 4 engelli tekerlekli sandalyesine kavuştu.
     Bir yıl önce geçirdiği ateşli bir rahatsızlık nedeni ile yürüme hareketini yitiren Dilara Koçaka tekerlekli sandalyesi Belediye Başkanı Abdulkadir Çat tarafından teslim edildi.
     Baba Ali Koçaktan minik Dilaranın hastalığı hakkında bilgi alan Başkan Çat; Sağlıklı bir bireyken geçirdiği rahatsızlık sonucu Dilaranın sağlığını kaybetmesi her bireyin engelli olabilme ihtimalinin en büyük örneği. Birey ve kurumlar olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak en küçük bir çalışmanın dahi önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kampanyaya ciddi anlamda destek veren Fuat Şahin aracılığıyla Kontur firmasına, Ali Dabana, kampanyamıza destek veren sosyal duyarlılık örneği sergileyen işletme kurum, kuruluş ve Seydişehir halkına ayrıca personelim Ümmügülsüm Balcıya tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Su Hayattır, Kapak Bizim Hayatımız kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER