Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği konferansı


SAKARYA (A.A) - Sakaryada Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği konferansı düzenlenecek.
     Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, konferansta katılımcılara SGK konusunda bilgi verileceğini belirtti.
     Çeşitli sosyal kesimlere yönelik toplantıların devam edeceğini, gelecek hafta Akyazıda benzer bir toplantı düzenleneceğini belirten Bayraktar, Toplantılarda 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve 19 Ocak 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6385 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun konusunda bilgi verilecek ifadelerini kullandı.
     Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) yarın 14.00te düzenlenecek olan toplantıda Bayraktar, SGK Başkanı Fatih Acar ve Sakarya Valisi Mustafa Büyük konuşma yapacak.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER