Şöhretler karması Şanlıurfada

Şöhretler karması Şanlıurfada -Özel maç dolayısıyla kentte gelen Milli Takımın eski futbolcuları, sıra gecesinde eğlendi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaya özel maç dolayısıyla gelen Milli Takımın eski futbolcuları, sıra gecesinde eğlendi.
     Hakan Ünsal, Rüştü Reçber, Okan Buruk, Tolunay Kafkas, Mert Korkmaz ve Tümer Metinin de aralarında bulunduğu futbolcular, Şanlıurfasporda forma giymiş emektar oyuncularla Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunun ışıklandırılması dolayısıyla yaptıkları özel maçın ardından Polisevine geçti.
     Şanlıurfa Valiliğince onurlarına düzenlenen sıra gecesine katılan Milliler, Urfa türküleri dinleyip, kendilerine ikram edilen yöresel yemekler ve çiğ köfteden yedi. Keyifli oldukları görülen futbolcular, zaman zaman türkülere eşlik edip, kendi aralarında şakalaştı.
     Rüştü Reçber, organizasyona ilişkin görüşlerini paylaştığı AA muhabirine, uzun süredir bir araya gelemediği eski arkadaşlarıyla keyifli bir ortamda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Tümer Metin de kenti çok beğendiğini ve bugün unutulmaz bir anıyla şehirden ayrılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, İlk defa sıra gecesi ortamında bulunuyorum. Gayet keyif alıyoruz, güzel yemek ikramında bulunuluyor. Herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Hakem Bünyamin Gezer ise özledikleri bir ortamda bulunmanın sevincini yaşadıklarını dile getirip, futbolcularla tekrar bir arada olmanın kendisi için son derece keyif verici olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şöhretler karması Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER