Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi

Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi -Vali Ali Kolat, proje kapsamında Sivas Valiliği ile kardeş kurum seçilen Vali Reşit Paşa İlköğretim Okulunu ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi kapsamında Valilik ile kardeş kurum seçilen Vali Reşit Paşa İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Kolat, yaptığı açıklamada, proje kapsamında kurum-okul eşleştirmeleri yapıldığını belirterek, Valilik olarak Vali Reşit Paşa İlköğretim Okulu ile eşleştiklerini ifade etti.
     Kardeş kurumlarını ziyaret ettiklerini dile getiren Kolat, sorun ve talepleri yerinde görmek istediklerini ifade ederek, Ayrıca bir sorumluluk üstlendik, kardeş kurum olduk, eşleştik. Elimizden gelen desteği vereceğiz dedi.
     Vali Kolat, sınıfları gezerek, öğrencilerle yakından ilgilendi. Kolat, okulun şeref defterini de imzaladı. Okul Müdürü Murat Uğraş, proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Vali Kolata bilgi verdi.
     Ziyarette, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Valilik Özel Kalem Müdürü Alper Duran ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Dürdane Pembedil de hazır bulundu.
     (EMN-AHM)
<< Önceki Haber Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER