Seyyah ulu çınarın izinde projesi

Seyyah ulu çınarın izinde projesi -Vali Öztürk, proje kapsamında Erzuruma gelen öğrencilerle bir araya geldi


ERZURUM (A.A) - Vali Sabahattin Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Seyyah ulu çınarın izinde projesi kapsamında Erzuruma gelen öğrencilerle bir araya geldi.
     Vali Öztürk, Adıyaman, Artvin, Mardin, Ordu, Rize, Trabzon, Şanlıurfa, Van ve Iğdırdan gelen öğrencilerle Kazım Karabekir öğrenci yurdu yerleşkesinde buluştu.
     Öztürk, burada yaptığı konuşmada, şehre gelen öğrenci sayısının 400 olduğunu bu sayının diğer gelecek gruplarla 4 bin 500ü bulacağını söyledi.
     Öğrencilerin Erzurumun tarihi ve kültürel yerlerini gördükten sonra ilden güzel anılarla döneceğine inandığını belirten Öztürk, Burada 4 gün boyunca şehrin tarihi ve kültürel yerlerini gezeceksiniz. Gezdiğiniz ve gördüğünüz yerlerle ilgili anılarınızı hatıra defterlerinize yazın. İlimizde yaşadıklarınızı gittiğinizde ailenize ve arkadaşlarına anlatın dedi.
     Gezi kapsamında öğrenciler, Çite Minareli Medresesi, Yakutiye Medresesi, Lalapaşa Camii, Aziziye Tabyaları başta olmak üzere şehirde bulunan diğer tarihi ve kültürel mekanları gezme fırsatı bulacak.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Seyyah ulu çınarın izinde projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER