Raket Tutan Eller Projesi

Raket Tutan Eller Projesi -Tarsus Tenis İhtisas Spor Kulübünün Tarsus Belediyesiyle ortaklaşa yürüttüğü ÇKA destekli Raket Tutan Eller Projesi başladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Tenis İhtisas Spor Kulübünün, Tarsus Belediyesiyle ortaklaşa yürüttüğü Çukurova Kalkınma Ajansı destekli Raket Tutan Eller Projesi başladı.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Tenis Kulübünde düzenlenen törende, yapılan her hizmette sosyal sorumluluk bilincinin taşınması gerektiğini belirtti.
     Bize sunulan imkanları toplumun alt kesimdeki bireylerle paylaşmasak başarılı olamayız diyen Güldibi, Şu an bizi sevdiren bu proje çerçevesinde gençlerimiz bir çatı altında toplanıp,spor yapmasıdır. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Mersin Milletvekili Vahap Seçer ise, proje sayesinde göçle gelen insanların kaynaşacağını belirterek, sosyal projeye katkı sunanlara teşekkür ettiğini söyledi.
     Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Tarsusta her şeye rağmen çok güzel hizmetler yapıldığını, Tarsusa gönül veren insanların Tarsusun ismini duyurmak için gayret gösterdiklerini kaydetti.
     Kocamaz, sivil toplum kuruluşlarının arasında Tenis Kulübünün ayrı bir yeri bulunduğunu ifade ederek, Ben bütün sivil toplum kuruluşunun Tarsus Tenis Kulübü gibi, Tarsusa katkı sağlamasını istiyorum. Gençlerimize başarılar diliyorum. Burada, bir arada kaynaşarak, Tarsusluluk bilincini geliştirerek, barış içerisinde yarışacaklar. İnşallah Tarsusun adını hem Türkiyede hem de dünyada bir tenis sporcusu olarak duyurma fırsat bulacaklarını inanıyorum diye konuştu.
     Tarsus Tenis İhtisas Spor Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş proje kapsamında 9-14 yaş arası 48 gencin 6 ay boyunca tenis eğitimi verileceğini, her kursiyere spor kıyafeti, spor ayakkabı, çanta ve şapka temin edildiğini, kursiyerlerin tesise ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz servis hizmeti de sunduklarını belirtti.
     Eğitimler sonunda turnuva düzenleneceğini ve başarılı kursiyerlere ödül verileceğini ifade eden Alpaltaş, şöyle konuştu:
     Bu proje ile çocuklarımızın sporla kaynaşmasına, sokakta vakit geçirmek yerine ömür boyu yapacağı bir sporu öğrenmesine vesile olacaktır. Projemiz ile farklı mahallelerde yaşayan çocuklarımızın tenis sporu ile kaynaşmaları, bireysel gelişimlerine ve sosyal hayata katılımlarına destek olmak hedeflenmiştir. Bu proje ile birlik ve beraberlik gölüne bir damla olabilirsek ne mutlu bize.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Raket Tutan Eller Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER