Nizip Çalıştayı

Nizip Çalıştayı -Kaymakam Karadeniz: Bundan sonraki hedefimiz aldığımız kararları uygulamak


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Çalıştayı yapılan değerlendirme toplantısı ile sona erdi.
     Vali Erdal Ata, 2009 yılından bu yana süren Nizip Çalıştayının, Nizip Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, çalıştayı gerçekleştirenlere teşekkür ederek, toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     İlçenin her türlü sorunun bu toplantıda ele alındığını hatırlatan Vali Ata, Nizipi ilgilendiren her türlü sorunu gündeme alınması ve onlarla ilgili bir yol haritası çizilmesi kısa, orta ve uzun vadeli yapılacak olan çalışmaların belirlenmesi ilçe adına memnuniyet verici bir durum dedi.
     Kaymakam Yaşar Karadeniz de 2009 yılında başlayan ve bugüne kadar devam eden çalıştayda sorunları konuşarak ortaya çıkan ortak bir akılla hareket ettiklerini ifade ederek, İlçemizi daha iyi yerlere getirmek için bu çalıştayı uygulamaya koyduk. Bu gün değerlendirme toplantısı bir araya gelerek çalıştayları sonlandırdık bundan sonraki hedefimiz aldığımız kararları uygulamak olacaktır dedi.
    
     -AK Parti Gaziantep milletvekilleri
    
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise ortak aklın önemine değinerek, Nizip Çalıştayının güzel bir şekilde sonuçlandığını ve ilçeye önemli katkılarının olacağına inandığını söyledi.
     Milletvekili Ali Şahin de gerçekleştirilen çalıştayın Nizipe faydalı olacağına inandığını aktararak, Bu gibi çalıştayların kentin geleceğine yön verdiğine inanıyorum. Çünkü ortak akılla yapılan her iş başarı ve beraberinde güzel sonuçlar ortaya çıkarır. Ben Nizip Çalıştayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, çalıştayda ilçe için büyük öneme sahip konuların ele alındığını ve bu kapsamda belediye tarafından başlatılan çalışmalarda önemli yol kat edildiğini kaydetti.
     Yapılan konuşmaların ardından çalıştayda yer alan ve projeyle katkı sunan kişilere plaket verildi. Programda daha sonra Nizip Engelliler Derneği tarafından başlatılan mavi kapak projesi kapsamında alınan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
     Toplantıya, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Nizip Çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER