Nevşehir Onu Okuyor yarışması

Nevşehir Onu Okuyor yarışması -Nevşehir Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerde Nevşehir Onu Okuyor yarışması için çalışanlara 30 dakika kitap okuma zamanı verildi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde düzenlenen Nevşehir Onu Okuyor yarışması kapsamında Nevşehir Organize Sanayi Bölgesindeki bazı işletmelerde yarışmaya destek vererek, çalışanlarına yarışma için belirlenen kitaplardan dağıtıp, her gün 30 dakika kitap okuma uygulamasını hayata geçirdi.
     Yarışmaya destek veren işletmelerden biri olan Nevpa Karoserin ortağı Mesut Sayar, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek açısından son derece önemsedikleri Nevşehir Onu Okuyor yarışmasına destek olabilmek için kendi işletmelerinde çalışan personele her gün 30 dakikalık kitap okuma zamanı verdiklerini ve yarışma kapsamında belirlenen kitabı okuduklarını belirtti.
     Çalışanların da çok heyecanlı ve istekli olduğunu, kitap okuma zamanı geldiğinde kitap okuma salonuna koştuklarını kaydeden Sayar, Biz bu yarışmayı çok önemsiyoruz. Peygamber Efendimizin hayatının daha iyi öğrenilmesi açısından. Ben de çalışanlarımla beraber kitabı okuyorum. İnanıyorum ki yarışmanın birincisi bizim işletmemizden çıkacak. Tabi yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
     İşletme çalışanları da, yaptıkları açıklamada, her gün 30 dakika kitap okuma molası verdiklerini, Peygamber Efendimizin hayatının konu edildiğini bir yarışamaya katılmaktan ve kitabı okumaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yarışmayı düzenleyenlere ve kendilerine işletmelerinde bu imkanı sağlayan işletme sahiplerine teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Onu Okuyor yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER