MHP Giresun İl İstişare Toplantısı

MHP Giresun İl İstişare Toplantısı -Giresun İl Başkanı Erzurum: MHPde lider sorunu yoktur, Giresun teşkilatları tüm delegesiyle genel başkanı, Türkmen beyi, Dr. Devlet Bahçelinin yanında ve emrindedir (Fotoğrafl


GİRESUN (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, partilerinde lider sorunu olmadığını belirterek, Giresun teşkilatları tüm delegesiyle genel başkanı, Türkmen beyi, Dr. Devlet Bahçelinin yanında ve emrindedir dedi.
     Erzurum, partisinin Belediye Şehir Tiyatrosunda düzenlenen İl İstişare Toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, 3 dönemdir AK Partiye destek veren halkın, ülkenin geleceği ile ilgili ciddi kaygı içinde olduğunu söyledi.
     MHPnin Türkiyede yükselişe geçtiğini ve milletin tek umudu haline geldiğini ileri süren Erzurum, mahalli idareler seçimi için şimdiden her ilçede birden fazla aday adayının çıktığını ve partilerine yoğun ilgi gösterildiğini bildirdi.
     Yerel seçimlerde milletin MHP kadrolarını iktidara taşıyacağını savunan Erzurum, Partimizi ve teşkilatlarımızı diri tutacağız. Birbirimizi kırmayacağız, üzmeyeceğiz. Bu vatan için, Giresun için gecemizi günümüze katacağız. Sevgide de saygıda da mecburi olacağız diye konuştu.
    
     -4 Kasımdaki MHP büyük kurultayı-
    
     MHPnin Türk siyasi hayatının en demokratik partilerinden biri olduğunu ifade eden Erzurum, partilerinin demokratik sınavlardan hep alnının akıyla çıktığını vurguladı.
     Yıllardır yaşanan il kongrelerinde 3-4 aday yarıştığı halde delegenin hür iradesine hiç kimsenin müdahale etmediğine işaret eden Erzurum, Başka partilerde olduğu gibi adaylar genel merkeze çağrılıp tek adaya indirilmedi. Genel başkanlık yarışında da kimseye sen aday olamazsın denilmedi. Kimsenin adaylığına da engel olunmak için uğraşılmadı diye konuştu.
     Erzurum, partisinin genel merkezinin bugüne kadar delegelerin kime oy vereceğini bile sormadığını anlatarak, şunları kaydetti:
     4 Kasımdaki kongre için demokrasinin gereği için birden fazla genel başkan adayımız ortaya çıktı. Hepsine saygı duyuyoruz ve başarılar diliyoruz. Ancak yarış öyle bir hale geldi ki ülkücü hareketi rahatsız etmeye başladı. Genel başkanımıza ve ülkücülere hakarete dönüşmeye başladı. Bu davaya hizmet etmiş ülkücüleri aklı selim olmaya davet ediyorum. Bu sebeple burada Giresunlu ülkücüler olarak ilan ediyoruz. MHPde lider sorunu yoktur, Giresun teşkilatları tüm delegesiyle genel başkanı, Türkmen beyi, Dr. Devlet Bahçelinin yanında ve emrindedir.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber MHP Giresun İl İstişare Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER