Mavi şimşekler seriyi bozdu

Mavi şimşekler seriyi bozdu -Adana Demirspor, PTT 1. Ligde 5 haftalık galibiyet serisini deplasmanda oynadığı Bucaspor maçıyla bozdu -Teknik Direktör Mustafa Uğur: -Galibiyet serisine sadece ara verdik, iyi futbol ve gali


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, 5 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini Bucaspordan aldığı mağlubiyet ile bozdu.
     Bucaspor deplasmanından önce, Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde çıktığı 5 maçı da kazanan mavi-lacivertliler, 5 haftada 5 galibiyetle puanını 17ye çıkardı.
     Ligin ilk 5 haftasında sadece 2 puan alarak kötü bir başlangıç yapan Adana Demirspor, 6. haftada oynanan Adanaspor derbisiyle takımın başına geçen Teknik Direktör Mustafa Uğur ile 5 hafta galibiyet serisi sürdürdü.
     Bucaspor maçıyla galibiyet serisinin bozulmasını AA muhabirine değerlendiren Uğur, 1461 Trabzon maçıyla beraber yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini belirterek, Galibiyet serisine sadece ara verdik, iyi futbol ve galibiyet serimiz 1461 Trabzon maçıyla tekrar başlayacak dedi.
     Her maçı kazanma ihtimallerinin olmadığını, bazen istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Uğur, şunları kaydetti:
     Dünyada herhangi bir takım yok ki her maçını kazanabilsin. Bizim de bazen böyle şanssızlıklara uğrama riskimiz var. Takımdaki maç kazanma arzusu sürüyor. Bucaspor maçında yenilgi almamıza rağmen tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Takımda şu an eksik futbolcumuz yok. Pazartesi günü itibariyle çalışmalarımıza tam kadro başladık. Yeni bir başlangıç yaparak taraftarımızı da kaldığı yerden mutlu etmeye devam edeceğimizi düşünüyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mavi şimşekler seriyi bozdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER