Lojistik Köy Üssü projesi imza töreni

Lojistik Köy Üssü projesi imza töreni


KARABÜK (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Karabükte yapılacak Lojistik Köy Üssü projesinin imza töreni yapıldı.
     Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) yapılan törene, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, TSO Başkanı Pehlivan Baylan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Faruk Tezel katıldı.
     Vali Küçük, törende yaptığı konuşmada, projeye TOBBun destek verdiğini ve ödeneğini de hazırladığını ifade ederek, Lojistik Köy Üssü ile bölgenin kaderinin değişeceğini savundu.
     Deniz yoluyla Türkiyeye gelen her türlü ürünün ilk önce Karabükte toplanacağını ve buradan diğer illere dağılacağını aktaran Küçük, Çok büyük paralara yapılacak bir proje. Bu proje için Karabük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 220 dönümlük bir arazi ayrıldı. Bu proje tamamlandığında ilimiz nakliyede bir merkez olacak diye konuştu.
     TSO Başkanı Baylan da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğluna teşekkür ederek, projeyi sonuna kadar takip edeceklerini kaydetti.
     Törende, projenin ilk resmi sözleşme imzaları Vali Küçük, Başkan Vergili, TSO Başkanı Baylan ve Tezel tarafından atıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Lojistik Köy Üssü projesi imza töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER