Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir

Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -İHH Adıyaman Şubesi, kampanya kapsamında, Suriye halkına ulaştırılmak üzere yardım malzemesinden oluşan 1 tırı yola çıkardı


ADIYAMAN (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi, Kış geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Suriye halkına ulaştırılmak üzere yardım malzemesi taşıyan 1 tırı yola çıkardı.
     İHH Adıyaman Şube Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, dernek binası önünde Suriyeye yardım götürecek tırı uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, Suriyede devam eden olaylar nedeniyle Suriye halkının zor günler yaşadığını belirtti. Suriyede 10 milyon kişinin açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını aktaran Gürbüzcan, şunları kaydetti:
     Bölgedeki insani kriz uzun soluklu bir çalışma programı gerektirdiğinden Suriye halkının kendilerine uzanacak yardım eline ihtiyacı var. Esedin bu zulmü sürdükçe mazlum Suriye halkına yardımlarımız devam edecektir. Dilek ve dualarımız biran önce kardeşlerimizin bu zulümden kurtularak insanı bir yaşam sürdürmeleridir.
     Gürbüzcan, yapılan yardımlarla Suriye halkının yaralarının bir nebze olsun sarıldığını ifade ederek, hayırsever vatandaşların desteğiyle toplanan 1 tır dolusu yaşam malzemesinin Suriyeye gönderildiğini vurguladı.
     Yapılan duanın ardından, yardım malzemesi Suriyeye gönderildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER