Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve eşi, Gönül Elçileri Projesine destek çağrısında bulundu


TOKAT (A.A) - Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve eşi, Gönül Elçileri Projesine destek çağrısında bulundu.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen programda konuşan Vali Taşkesen, toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca başlatılan Gönül Elçileri Projesinin Tokatta Tokatta Çiçekler Açıyor sloganıyla hayata geçirildiğini söyledi.
     Projenin 5 ayağının olacağını belirten Taşkesen, Bu proje, Ankarada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin tarafından bir kampanya şeklinde duyuruldu. 81 ilin vali eşlerini Ankaraya toplayarak, bu proje kamuoyunu duyuruldu. Ben toplum için ne yapabilirim, ben insanlık için, toplumum için bir şeyler yapmak istiyorum diyen herkese bu projede kapı açık. Bu projenin ilk ayağı koruyucu aile. Bugün de zaten buna ağırlık vereceğiz ifadelerini kullandı.
     Projenin Tokattaki gönül elçisi olan Taşkesenin eşi Betül Taşkesen ise Bu projeye için elimizden gelen bütün desteği sağlayarak halkımızla birlikte çalışacağız. Tabii ki sizlerin desteği çok önemli. Siz bize basında ne kadar çok yer verirseniz, biz de tanıtımımızı halka duyurabiliriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER