Girişimcilik ve İnovasyon Buluşmaları

Girişimcilik ve İnovasyon Buluşmaları -Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan: -10. Kalkınma Planında odaklanılacak en önemli dönüşüm alanlarından biri de yenilikçi üretim ve istikrarlı büyüme olacak


ANKARA (A.A) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 10.Kalkınma Planında odaklanılacak en önemli dönüşüm alanlarından biri de yenilikçi üretim ve istikrarlı büyüme olacaktır dedi.
     Ankara Kalkınma Ajansı tarafından Mövenpick Hotelde düzenlenen Girişimcilik ve İnovasyon Buluşmaları toplantısında konuşan Ceylan, ajansın, Ankaranın teknoloji ve inovasyon alanındaki kapasitesini geliştirme noktasında çok önemli çalışmaları olduğunu söyledi.
     Girişimcilik ve İnovasyon Buluşmalarının da bu çalışmalardan biri olduğunu dile getiren Ceylan, girişimcilik konusunun ülkenin gelişmesi ve kalkınmasıyla doğru orantılı olduğunu belirtti.
     Kalkınma Bakanlığı olarak, 10. Kalkınma Planı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ceylan, 10. Kalkınma Planında odaklanılacak en önemli dönüşüm alanlarından biri de yenilikçi üretim ve istikrarlı büyüme olacaktır dedi.
    
     -2013te yenilikçi projelere 12 milyon lira destek-
    
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, ajansın, girişimcilik ve inovasyon konularındaki çalışmalarını artıracağını belirterek, Bu konuda sözü, düşüncesi olan herkesin desteğini bekliyoruz. Ankara, bu anlamda büyük bir potansiyel sahip diye konuştu.
     Geçen yıl yenilikçi 70 projeye 17 milyon lira kaynak aktarıldığına işaret eden Balcı, 2013te de yenilikçi projelere 12 milyon lira destek sağlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Necati Keleş
<< Önceki Haber Girişimcilik ve İnovasyon Buluşmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER