Girişimcilik Destek Programı

Girişimcilik Destek Programı -SATSO ve KOSGEBin ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Destek Programı başladı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme Dairesi Başkanlığının (KOSGEB) ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Destek Programı başladı.
     SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yaptığı açıklamada, SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda 2.si başlatılacak kursun, 9 gün süreceğini belirtti.
     Kösemusul, Barış Göker tarafından verilecek eğitimde, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri, pazar araştırması, pazarlama planı, pazarlama ve üretim planlarının öğretileceğini ifade etti.
     Her gün 8er saat sürecek kursun son 3 gününde iş planı yazımı ve sunumu üzerinde durulacağını kaydeden Kösemusul, 9 günlük kursun ardından kursiyerlerin iş kurmaya hazır hale geleceğini anlattı.
     Yoğun istek üzerine girişimcilik kurslarının 2.sini açtıklarını vurgulayan Kösemusul, Girişimciliğe yoğun ilgi bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Bu kurslar girişimcilerimizin ufkunu açıp, onlara yön göstermede büyük destek oluyor. KOSGEB ile ortaklaşa yürüttüğümüz bu kurslarımız devam edecek ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Girişimcilik Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER