Evlilik Okulu projesi

Evlilik Okulu projesi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu projesi kapsamında eğitim seminerlerini tamamlayan 842 kursiyere sertifika verdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, evlilik müessesinin sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerlerine bugüne kadar 3 bin 416 kişi katıldı.
     Kürşad Tüzmen Sosyal Tesislerinde düzenlenen sertifika törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Karatepe, Sanatçı Gökhan Güney ve kursiyerler katıldı.
     Açıklamada görüşlerini yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, evlenecek ve halihazırda evli 842 kişiye sertifika verdiklerini belirtti.
     Bu kurslarla mutlu yuvaya katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Tahmazoğlu, Eşler arasında karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli. Kursumuza katılan çiftlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
     İl Müftü Yardımcısı Mehmet Karatepe ise Şahinbey Belediyesinin evlilik okulu programlarına müftülük olarak destek verdiklerini belirtti.
     Sanatçı Gökhan Güney ise sertifika programının ardından birkaç şarkı seslendirdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Evlilik Okulu projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER