Ekoloji ve Teknoloji Ulusal Karikatür Yarışması

Ekoloji ve Teknoloji Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı -Türkiye genelinden 390 kişinin 605 karikatürle katıldığı yarışmada, Musa Gümüş birinci oldu


DENİZLİ (A.A) - Denizlide düzenlenen Ekoloji ve Teknoloji Ulusal Karikatür Yarışmasında, Musa Gümüş birinci oldu.
     Denizli Belediyesinin, Karikatürcüler Derneği Denizli Temsilciliği ve İssimo Home Tekstil işbirliğiyle teknoloji, insan ve doğa arasında denge kurulmasının önemine işaret etmek amacıyla düzenlenen Ekoloji ve Teknoloji Ulusal Karikatür Yarışmasının sonuçları, Konyalıoğlu Evinde düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.
     Buna göre, Türkiye genelinden 390 kişinin 605 karikatürle katıldığı yarışmada, jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda, Musa Gümüş birinci oldu.
     Burak Erginnin ikinciliği, Ali Şurun üçüncülüğü elde ettiği yarışmada, Ahmet Öztürk Levent, Muammer Kotbaş ve Serpil Kar mansiyon, Emrah Arıkan Denizli Belediyesi Özel Ödülü, 18 yaş altı kategoride ise çizerler Eliz Tuğba Adem, Ayşe Karabulut, Doğa Yalçın ve Burcu Tosunoğlu ödül almaya hak kazandı.
     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, basın toplantısında yaptığı konuşmada, belediye olarak karikatür yarışmasını her yıl farklı temalarla sürdürmek istediklerini belirtti.
     Yarışmaya katılan eserlerin bir albümde toplanacağını ve katılımcılar adına bir hatıra ormanı oluşturacaklarını ifade eden Zolan, Amacımız karikatür sanatının kök salmasını ve daha temiz bir dünya için olumlu katkılar sağlamaktır dedi.
     Dereceye giren karikatüristlere ödüllerinin 7 Aralık Cuma günü Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda düzenlenecek törenle verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ekoloji ve Teknoloji Ulusal Karikatür Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER