Eğitimle Geleceğe Projesi

Eğitimle Geleceğe Projesi -Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Keskin, esnafların üniversiteye hazırlanan öğrencilerine hazırlık kitapları dağıttı


MALATYA (A.A) - Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, esnafların üniversiteye hazırlanan öğrencilerine test kitapları dağıttı.
     Şoförler Odası Toplantı Salonunda düzenlenen programda, özellikle ticari taksi esnafının çocuklarına yönelik gerçekleştirilen Eğitimle Geleceğe Projesi hakkında bilgi verildi. Velilerle, öğrencilerin de katıldığı programda, esnafların çocuklarının üniversiteye hazırlanması amacıyla başlatılan projeden 50 öğrencinin yararlandığı belirtildi.
     Burada konuşan Keskin, öğrencilerden üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmalarını istedi. Ahilik kültürüyle yetişen öğrencilerin başarılı olmasını istediklerini dile getiren Keskin, 10 yıl sonra belki de babanızın mesleğini yapma imkanı bulamayacaksınız. O yüzden üniversite eğitimi sizler için çok önemli dedi.
     Malatya Valiliğinin de desteğiyle yürütülen projenin önemine işaret eden Keskin, çocukların öğretmenlerini zorlayarak, en donanımlı şekilde yetişmelerini istedi. Keskin, öğrencilere, Üniversite sınavı sonrasında sizin fotoğraflarınızı Malatyanın göbeğindeki reklam panolarında görmek istiyorum diye seslendi.
     Proje çerçevesinde öğrencilerin eğitime yönelik pek çok ihtiyacını karşılamayı amaçladıklarını söyleyen Keskin, öğrencilerden eksikliklerini kendilerine bildirmelerini istedi.
     Keskin, konuşmasının ardından esnaf çocuklarına hazırlık kitaplarıyla, yaprak testlerden oluşan set dağıttı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Eğitimle Geleceğe Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER