Dikiz aynalı kürekle temizlik yapıyor

Dikiz aynalı kürekle temizlik yapıyor -Malatyada bir temizlik işçisi, bir meslektaşının trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine, süpürdüğü yollarda trafik akışını kontrol etmek amacıyla temizlik küreğine dikiz aynası taktı


MALATYA (A.A) - Malatyada dikiz aynalı kürekle görev yapan bir temizlik işçi, görenlerin dikkatini çekiyor.
     Malatya Belediyesine bağlı şirkette temizlik işçisi olarak görev yapan Ahmet Tangül, meslektaşı olan bir arkadaşının trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, süpürdüğü yollarda trafik akışını kontrol etmek amacıyla temizlik yaptığı küreğe dikiz aynası monte etti.
     Dikiz aynalı kürekle cadde ve sokaklarda görev yapan Tangül, bu ayna sayesinde, süpürdüğü yollarda trafik akışını kontrol ediyor. Küreğini geleneksel örgüyle süsleyen Tangül, işini daha kolay yürütebilmek için altına tekerlek taktığı küreğine gözü gibi bakıyor.
     Tangül, gazetecilere yaptığı açıklamada, icat ettiği küreğine araba dediğini söyledi. Küreğine hem tekerlek hem de dikiz aynası taktığını dile getiren Tangül, kendisi gibi temizlik işçisi bir arkadaşının trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine böyle bir şey tasarladığını, böylelikle dikiz aynasıyla, temizlik yaparken arkayı görebildiğini ifade etti.
     İşlerini hem hızlı hem de daha kolay yapabilmek adına küreğin altına tekerlek taktığını anlatan Tangül, küreğini görenlerin şaşırdığını belirtti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Dikiz aynalı kürekle temizlik yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER