Ceylanların bileği deplasmanda bükülmedi

Ceylanların bileği deplasmanda bükülmedi -PTT 1. Lige bu yıl yükselen Şanlıurfaspor, sezonun ilk yarısında deplasmanda yenilmeyen tek takım oldu


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lige bu yıl yükselen Şanlıurfaspor, sezonun ilk yarısında deplasmanda yenilmeyen tek takım oldu.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 18 takımın mücadele ettiği PTT 1. Ligde son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Manisaspor, ilk yarıyı 32 puanla lider tamamladı.
     Ligde 6 hafta liderlik koltuğunda oturan, ancak son dönemlerde inişli çıkışlı bir grafik çizen Kayseri Erciyesspor ise 16. haftada evinde Manisaspora, son hafta deplasmanda Şanlıurfaspora yenilince puan cetvelinde ikinci sıraya geriledi.
     İç sahada çıktığı 9 maçta aldığı 6 galibiyet 3 beraberlikle 21 puan toplayan Adanaspor ile 8 maçta taraftarının karşısına çıkan ve hanesine 16 puanı yazdıran Çaykur Rizespor, sahasındaki tüm maçlardan puan alarak yenilgi yüzü görmedi.
     Ligde 15 puanla 16. sırada bulunan Samsunspor ise sahasında yaptığı 8 maçta 7 beraberlik ve 1 yenilgiyle iç saha maçlarında Ankaragücü ise deplasmanda oynadığı maçlardan galibiyet alamayan takımlar oldu.
    
     -Namağlup tek takım-
    
     Bu yıl yükseldiği PTT 1. Ligde son olarak 5. hafta Ankaragücü maçında 3 puan alan Şanlıurfaspor, son hafta şampiyonluğun en büyük adaylarından Kayseri Erciyessporu 1-0 yenerek taraftarın 3 puan hasretini giderdi.
     Deplasman maçlarında daha başarılı bir grafik çizen Ceylanlar rakip sahada oynadığı 8 maçta 2 galibiyet ve 6 beraberlikle dış sahada PTT 1. Ligin namağlup tek takım oldu.
     Yaptığı maçlarda 8 gol atan ve kalesinde 5 gol gören Şanlıurfaspor, Bucaspor ile deplasmanda en az gol yiyen ekipler arasında yer aldı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ceylanların bileği deplasmanda bükülmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER