Bursaspor Maximum kredi kartı tanıtıldı

Bursaspor Maximum kredi kartı tanıtıldı -Kart, taraftarlara müze ve sinema gibi mekanların yanı sıra alışverişlerde hediye puan gibi avantajlar sağlayacak -İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Atalay: -Birinci yıl için


BURSA (A.A) - Bursaspor taraftarlarına, müze, sinema gibi mekanlarda ve alışverişlerde avantajlar sunacak, İş Bankası tarafından hazırlanan Bursaspor Maximum kredi kartı, teknik direktör Hikmet Karaman ve bazı futbolcuların katılımıyla düzenlenen toplantıda tanıtıldı.
     Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan kulübün reklam ve pazarlamadan sorumlu yöneticisi Recep Aydın, İş Bankası ile önemli bir çalışma yaptıklarını söyledi.
     Kartı kullanacak taraftarların, dünyanın tüm fırsatlarından yararlanma imkanına sahip olacağını belirten Aydın, Taraftar, bu kartı kullandıkça maddi destek sağlayacak dedi.
     İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Murat Atalay ise Türkiyede harcamaların yüzde 30-35 oranında kredi kartlarıyla yapıldığına dikkati çekti.
     Futbolun, milyonları bir araya getiren bir endüstri haline geldiğini anlatan Atalay, şöyle konuştu:
     Banka olarak ilk kez logolu kartı Bursaspor ile yapıyoruz. Bu kart, alışverişlerde birçok fırsatlar kazandıracak. Bursaspor Maximum kredi kartı olanlar, bir ay süresince müzelere ücretsiz girebilecek. Anlaşmalı sinemalarda fırsatlardan yararlanabilecekler. 2 Hazirana kadar 50 liralık alışverişe 25 lira hediye puan kazanacaklar. Birinci yıl içinde hedefimiz 20 bin karta ulaşmak. Tüm illerden müracaat edilebilecek kartlar için son sözü taraftar söyleyecek. Bursasporluları, takıma katkı adına desteğe bekliyoruz.
     Daha sonra Atalay, Karamana, adına düzenlenen kartı verdi. Karaman da ona, sırt bölümünde Murat Atalay yazan Bursaspor forması hediye etti.
     Toplantıda, kulüp yöneticileri Erkan Kamat, Selçuk Eren ve Necmettin Kocaman ile futbolcular Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz ve Tuncay Şanlı hazır bulundu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Maximum kredi kartı tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER