Bir Asker Ailesini de Siz Misafir

Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Eder misiniz projesi -Proje kapsamına gönüllü olarak asker ailelerini misafir edenler için yemek verildi


ISPARTA (A.A) - Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Eder misiniz projesi kapsamında gönüllü olarak asker ailelerini misafir eden aileler için yemek verildi.
     Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Eder misiniz projesi kapsamında Ispartada bulunan askeri birliklerde yemin eden vatan evlatları ve ailelerini evlerinde misafir eden gönüllü aileler için belediyenin yemek salonunda düzenlenen yemeğe Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz adına Piyade Albay Ayhan Işık, Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez ve gönüllü aileler katıldı.
     Günaydın, burada yaptığı konuşmada, gönüllü ailelerinin Türk milletinin özel yapısında bulunan misafirperverlik örneğini en güzel şekilde gösterdiklerini belirterek Bu projemizi destekleyerek şehrimizin medarı iftarı oldunuz. Özümüze uygun olarak misafirperverlik örneğini vatan evlatlarımız ve ailelerine yapmış olmanız ayrı bir önem taşıyor. Sizlere en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sizler olmasaydınız bu güzelliğe şahit olamayacaktık. Sizler bu projeye destek olarak şahsımı da onurlandırdınız. Sizlerle onur ve gurur duyuyorum. Ispartada yaşayanlar olarak misafirperverliğimizi üst seviyeye çıkardığınız için teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER