Benim eşsiz yuvam temalı ders evde

Benim eşsiz yuvam temalı ders evde işleniyor -Manyasın Süleymanlı Köyü İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, hayat bilgisinin Benim eşsiz yuvam temalı dersini, her gün bir öğrencinin evinde işliyor


BALIKESİR (A.A) - Manyasın Süleymanlı Köyü İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, hayat bilgisinin Benim eşsiz yuvam temalı dersini, her gün bir öğrencinin evinde işliyor.
     Öğretmenleri Hüseyin Gül ile hayat bilgisi dersi için her gün bir öğrencinin evinde toplanan öğrenciler, bilgileri yaşamın içinde uygulamalı olarak öğreniyor.
     Benim eşsiz yuvam teması için okul dışında bir araya gelen öğrenciler, evine gittikleri arkadaşının ailesini tanıyor, günlük yaşamı hakkında bilgi alıyor.
     Dersin ardından, konuk oldukları öğrencinin ailesiyle sohbet eden öğretmen ve öğrenciler, eğlenceli olan bu yöntemin başarının artırılmasında önemli rol oynadığını söylediler.
     Gül, ev ziyaretlerinde amacın, öğrenci, öğretmen ve veli diyaloğunu üst noktalara taşımak, başarının yükselmesi için velilerle iç içe bulunmanın önemini benimsemek olduğunu belirterek, Eğitimin sadece okulla sınırlı olmadığını da gösteriyoruz. Eğlenceli olduğu için öğrenciler bu dersi severek işliyor ve daha iyi öğreniyor dedi.
     Manyas Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik ise Süleymanlı Köyü İlkokulundaki bu uygulamanın örnek oluşturacak nitelikte olduğunu ifade ederek, bu çalışmanın olumlu yansımalarının alındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Benim eşsiz yuvam temalı ders evde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER