Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası

Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası -Bartın Emniyet Müdürlüğünce yürütülen kampanya kapsamında, 101 adet tekerlekli sandalye temin edildi


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 101 adet tekerlekli sandalye temin edildiğini bildirdi.
     Altınok, yaptığı yazılı açıklamada, Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır sloganıyla 8 ay önce başlattıkları kampanyaya ilginin sürdüğünü belirtti.
     Engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması amacını taşıyan kampanyaya Bursa, Bolu, İstanbul, Van, Erzurum ve Muğla gibi illerden de destek geldiği anlatan Altınok, şunları kaydetti:
     Şubat ayında başlayan kampanya kapsamında toplanan kapak sayımız 1 milyon 450 bine ulaştı. Toplanan kapaklar karşılığında ve yardımseverler tarafından hibe edilenlerle birlikte 101 adet tekerlekli sandalye temin edildi. Tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara takdim edilmesine devam ediliyor. Kampanyamıza destek veren tüm kurum, kuruluş, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri ile vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER