Ali Münif Yeğenağa Caddesi Sağlıklaştırma Projesine

Ali Münif Yeğenağa Caddesi Sağlıklaştırma Projesine onay


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu Müdürlüğü (KUDEB) tarafından hazırlanan, Ali Münif Yeğenağa Caddesi Sağlıklaştırma Projesinin, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KUDEB Müdürü Emine Temuçin, projenin geldiği son nokta ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza bilgi verdi ve yapılacak çalışmayla ilgili sunum yaptı.
     Maliyet hesaplarının yapıldığını ve ihale sürecine girildiğini ifade eden Emine Temuçin, projenin Taş Mağazadan Büyüksaate kadar olan bölümü kapsadığını anlattı.
     Projeyi kapsayan bölümdeki tüm binaların cephesinin ve çatılarının sağlıklaştırılacağını bildiren Temuçin, yapılacak çalışmayla ilgili önümüzdeki günlerde Ziyapaşa Parkında yapılacak toplantı ile esnafa da bilgi verileceğini kaydetti.
     Emine Temuçin, projenin tamamlanmasıyla Ali Münif Yeğenağa Caddesinin çok güzel bir görünüme kavuşacağını da sözlerine ekledi.
     Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu ve Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Bahadır Dinçer de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Ali Münif Yeğenağa Caddesi Sağlıklaştırma Projesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER