8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -MHP Kadın Kolları İl Başkanı Takıl: -Kadınların haklarını engellemek, o toplumu verimsiz hale getirmek demektir


ESKİŞEHİR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Takıl, kadınların haklarını engellemenin o toplumu verimsiz hale getirmek demek olduğunu bildirdi.
     Takıl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda, son 10 yılda kadına şiddetin arttığına dikkati çekerek, buna izin verilmemesi gerektiğini kaydetti.
     Kadınsız bir toplum, çorak toprağa benzer diyen Takıl, şöyle devam etti:
     Kadınların haklarını engellemek, o toplumu verimsiz hale getirmek demektir. Eğitim her kadının doğal hakkı olmalıdır, çünkü toplumun yapı taşı olan aileden başlayarak sağlıklı bireyler yetiştirmek onların elindedir. 2013 yılının daha çocuk denecek yaşta evlendirilen, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan ve hayatının çeşitli alanlarında bir takım zorluklarla mücadele eden kadınlar için bir milat olmasını temenni ediyor, yeni kadın cinayetlerinin yaşanmamasını diliyoruz. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER