2023te nasıl bir Kadirli istersiniz

2023te nasıl bir Kadirli istersiniz-


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediyesi tarafından organize edilen 2023te nasıl bir Kadirli istersiniz- adlı istişare toplantısına gençler yoğun ilgi gösterdi.
     Dr. Hüseyin Kabasakal Parkı içerisindeki Çocuk Tiyatro Salonunda, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, belediye tarafından gençlere yönelik gerçekleştirilen sosyal projeler ve ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.
     Tarhan, Kadirlide yaşayan herkesin 2023 yılında daha modern alt ve üst yapısını tamamlamış trafik sorunu olmayan modern bir kent beklentisi içerisinde olduğuna dikkat çekerek, gençlerin düşüncelerinin yer aldığı 2023te nasıl bir kadirli görmek istersiniz- adlı proje yarışması düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.
     Gençlerin belediyeden ve resmi kurumlardan beklentilerini dile getirmesi ve Kadirliye yapılmasını istedikleri projeleri anlatması ile sona eren toplantı sonunda, katılımcılara, belediye tarafından kitap ve dergi hediye edildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 2023te nasıl bir Kadirli istersiniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER