Yenimahalle'den Avrupa yolundaki sporculara tam destek

Yenimahalle'den Avrupa yolundaki sporculara tam destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzme Takımı ve Özel Sporcular Takımı'nı makamında kabul etti.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Hasan Şengel, Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi As Başkanı Merdan Hürmeydan ve Kulüp Antrenörü Onur Sağlam'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan her iki takımın sporcuları, Yaşar'a spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirerek Başkan Yaşar'a teşekkürlerini sunan Antrenör Sağlam, "Bugün sizin yanınıza Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan sporcularımızla geldik. Hizmetlerinizden çok memnunuz ve belediyenin yüzme havuzlarından da yararlanıyoruz. Çoğunlukla Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'ni kullanıyoruz ve çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

YENİMAHALLE'DE SPORA VE SPORCUYA DESTEK

Gençlerbirliği Kongre Üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Yaşar ise spora ve sporcuya her daim destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yaşar, "Biz belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen desteği veriyoruz. Spor komplekslerimizle ve havuzlarımızla da bu desteği sürdürmekteyiz. Bülent Ecevit havuzumuzda 2 bin 500'e yakın kayıtlı vatandaşımız var. Yine de yüzücülerimizin antrenman yapabilmesi için elimizden gelen imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Vatandaşa hizmet etmek görevimiz" diye konuştu.

Tüm sporculara başarılar dileyen Yaşar, 6-12 Kasım tarihleri arasında İtalya'da yapılacak olan Down Sendromlular Avrupa Yüzme Şampiyonası'na gidecek olan Gençlerbirliği Özel Sporcular Takımı'nın Down sendromlu yüzücüsü Cengizhan Dönmez'e de dereceye girmesi durumunda şampiyonluk hediyesi armağan edeceğini belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle'den Avrupa yolundaki sporculara tam destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER