Yeni Türkiye'de adalet!

AKP Manisa Selendi İlçe başkanı 2 gün gözaltında tutulduktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı. AKP'li vekil savcıyı kaymakamın makamına çağırıp "ilçe başkanını nasıl gözaltına alırsın" diye fırça attı.

samanyoluhaber.com


AKP’yi karıştıran gözaltı!

AKP Manisa Selendi ilçe başkanı Muharrem Sezer'in Hizmet Hareketi'ne yönelik soruşturma kapsamında 6 Eylül akşamı polis tarafından gözaltına alındı. İki günlük gözaltının ardından savcı karşısına çıkan AKP'li başkan, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından ‘adli kontrol şartıyla' serbest bırakıldı.



PARTİDEN ATALIM!

AKP'li başkanının Cemaat'den gözaltına alınması Manisa'da AKP teşkilatında şok etkisi meydana getirdi. Bazı milletvekilleri ‘iddialar partiyi sıkıntıya sokar, ihraç edelim' dedi. Ancak vekillerin çoğunluğu ‘ihraç etmeyelim' yönünde görüş bildirince bu görüş destek bulmadı.

SAVCIYI KAYMAKAM ODASINDA FIRÇALADI!

AKP MKYK üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, şok gözaltı üzerine Selendi ilçesine gitti. Kaymakamlığı ziyaret eden Baybatur, savcıyı makama çağırttı. Başbatur, kaymakamın odasında görüştüğü savcıya ‘Neden gözaltına aldığını' sordu ve yaptığının doğru olmadığını söyledi.

BİRBİRİNİZİ İHBAR ETMEYİN!

AKP'li Baybatur, önceki gün Manisa'da katıldığı bayramlaşma programında ise ilginç mesajlar verdi: “Kendi içimizde de birileri yazıyor çiziyor. Belediye başkanları şöyle, ilçe başkanları böyle, il teşkilatı şöyle, kadın kolları böyle, gençlik kolları böyle, il teşkilatı, belediyeler, sözüm ona birilerine göre Cemaatçi kaynıyor. Belediye başkanları Cemaatçi. Milletvekilleri Cemaatçi. İl başkanları Cemaatçi. Kendi içimizde kendimize böyle iftira atarak farkında değiliz ama kendimizi yıpratıyoruz. Kimse işgüzarlık yapıp da bu teşkilatı kendi içinde fişlemesin. Kendi teşkilatı içinde şu Cemaatçi bu Cemaatçi diye facebook'tan tweet atarak sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir eğer böyle bir şey varsa, elinde bilgi belge varsa savcılar burada. Gider savcılığa şikayet edersin. Yüreğin yetmiyorsa sosyal medyadan da delikanlılık yapmayacaksın. Onun için birbirimize sahip çıkmamız lazım. Birbirimizin paçasından tutarak bu işler olmaz.”


<< Önceki Haber Yeni Türkiye'de adalet! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER