Yeni Şafak'tan Yeni Asya'ya hepsi var!

Hizmet Hareketi'ne yakın medya kuruluşlarına yönelik terör suçlaması AKP'ye yakın gazete ve televizyonlara uzandı. Yeni Asya Cemaati'nin yayın organı Yeni Asya gazetesine de terör suçlaması yöneltildi. Sözde 'FETÖ' örgütünün yayın organı sayıldılar.

SHABER3.COM

Yeni Asya'dan Yeni Şafak Grubu'na hepsi listede...

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanıp Yozgat Ağır Ceza Mahkemesine sunulan 11 sanıklı, 110 sayfalık 2017/21 numaralı iddianamede Yeni Asya’nın yanı sıra, iktidara yakın  TV kanallarından TVNET ile, İhlas Holding’e ait Türkiye ve Turkuaz Yayın Grubundan Yeni Asır gazeteleri, Semerkand Grubu bünyesindeki Radyo 15 ve Nesil Yayın Grubuna ait Moral FM de sözde terör örgütü “FETÖ-PDY” yayınları arasında gösterildi.



BİZİM AİLE DE “SUÇ DELİLİ” OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

İstanbul'da 15 Temmuz sonrası tutuklanıp aylarca içeride tutulan ve iki hafta önce tahliye edilen Prof. Dr. Vedat Demir’le birlikte bir grup akademisyenin yargılandığı dava için hazırlanan iddianamede de, sanık profesörlerden birinin yıllar önce  verdiği röportajın yayınlandığı Bizim Aile dergisi “suç delili” olarak gösterilmiş ve bu psikiyatri profesörü de Demir’le birlikte, aylarca tutuklu kaldıktan sonra çıkarıldığı ilk duruşmada mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.


<< Önceki Haber Yeni Şafak'tan Yeni Asya'ya hepsi var! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER