Yeni havalimanının tek açık mekanı Bilal'in çıktı

İstanbul Havalimanı’nın açık durumunda tek yer olan Akıncı isimli restoran fahiş fiyatlarla satışlarına başladı. Dün gerçekleştirilen taşınma işlemi ile birlikte tam kapasiteli uçuşlarına başlayan havalimanında plastik bardaktaki tek porsiyon yemek ve içecek 100 TL’ye satılıyor. Bu durumu sosyal medya hesabında paylaşan bir müşteri fişini de yayınladı.

SHABER3.COM

Diğer yandan havalimanın tek açık restoranın iki ortağı olduğu belirtiliyor. Bunlardan biri Ali Bahadır Yeşil diğeri ise Mustafa Esenkal. Bu iki isim aynı zamanda AKP’li Cumhurbaşkanı Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu Doruk Izgara’nın da ortakları olduğu ortaya çıktı.

27 Ağustos 2009 yılında kurulan Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketi Ticaret Sicil Gazetesi’nde 2 Eylül 2009’da yayınlandı. Buna göre şirketin ortakları Necmeddin Bilal Erdoğan, Mustafa Esenkal ve Ali Bahadır Yeşil. Şirketin ilk 10 yıl için müdürlüklerine Bilal Erdoğan dışındaki iki ortak daha atanmıştı.

O zaman şirketin kuruluşunda sermayesi 300 bin TL olarak belirlendi. Bunun 120 bini Bilal Erdoğan, 120 bini Mustafa Esenkal ve 60 bini Ali Bahadır Yeşil’e ait olarak gösterildi.

Bir porsiyon 100 TL, fişini paylaştı

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bu iki ismin aynı zamanda Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu Doruk Izgara’nın ortakları olduğu belirtildi.

Sosyal medyada bir kullanıcı, yediği yemeğin fotoğrafını ve fişini paylaşarak duruma tepki gösterdi.Sadece bir restoranın açık olduğunu söyleyen kullanıcı, “Onda da plastik tabakta bunu veriyorlar, 100 TL” diye yazdı.

İnanmayanlar için yediği yemeğin fişinin fotoğrafını da paylaşan Twitter kullanıcısı, “Yalan borcum yok, buyrun fişi, mekanın adı da Çay Saati” ifadesini kullandı.

Paylaşıma göre; yaprak sarması, kısır, patates salatası ve bir kutu içeçeğe tam 99,95 lira fatura çıkarıldı.

Tweeti alıntılayan Bora Erdin isimli bir kişi de “İstanbul Havalimanı’nda şu an açık bir restoran var. İki ortağı var, biri Ali Bahadır Yeşil diğeri ise Mustafa Esenkal. Bilin bakalım bu iki isim aynı zamanda kimin ortağı? Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu Doruk Izgara’nın ortakları” diye yazdı.

İŞTE O PAYLAŞIM




<< Önceki Haber Yeni havalimanının tek açık mekanı Bilal'in çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER