Yeni Bamteli sohbeti tanıtım videosu

Ozgurherkul.org sitesi editörü Osman Şimşek Pazartesi günü yayınlanacak "Huzurun Üç Şartı ve Dip Dalga" Bamteli sohbetinden bir kesit yayınladı.

Yeni Bamteli sohbeti tanıtım videosu

Osman Şimşek, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İnşaallah, bu sohbetin tamamını 4 Nisan 2016 Pazartesi sabahından itibaren ozgurherkul.org'la beraber Youtube ve Facebook Herkulnagme sayfalarımızda bulacaksınız." ifadelerini kullandı.



SOHBETTEN NOTLAR:

-Yukarıyı şekillendirecek oluşturacak şey esas o diptir, dip dediğimiz şeydir. 

-Bir şeyin tabanındaki şey ne ise kaymağı o olur. Yoğurt ise kaymağı, yoğurt kaymağı olur. Süt ise süt kaymağı olur. Şap ise şap kaymağı olur. Zift ise zift kaymağı olur. Kir ise kir kaymağı olur. Pislik ise pislik kaymağı olur.

-Nasıl iseniz öyle idare edilirsiniz. Şikayet etmeyin. Allah için işi temelden almaya bakın ve icabında diriltmek için ölün. Yaşatın, kendi ölmenize rağmen yaşatın. Dünyada bu duyguyu ihya etmek adına elinizden geleni her şeyi yapmaya çalışın. Yarın keşke demeyecek şekilde bir hayat sürdürün. 

- Falanın filanın gürf-u guy-i'sine bakmadan, paralel demesine bakmadan, terör örgütü demesine bakmadan bize düşen vazifeyi kusursuz, arızasız yerine getirmeye bakmak lazım.


<< Önceki Haber Yeni Bamteli sohbeti tanıtım videosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER