Yaşananlar yüreklere ağır geldi!

Algı operasyonlarının açtığı yaralar büyüyor. Antalya eski İstihbarat Şube Müdürü Sunal Sevindik'in babası üzüntüden kalp krizi geçirip öldü. Emniyet Müdürü Ahmet Öztürk'ün hamile eşi Ayşegül Öztürk ile zorla emekli edilen polis müdürü Abdülkadir Uysal da hayatını kaybetmişti.

Yaşananlar yüreklere ağır geldi!

Antalya'da 25 Mayıs'ta düzenlenen algı operasyonunda gözaltına alınan eski İstihbarat Şube Müdürü Sunal Sevindik'in babası Mustafa Sevindik, yaşadığı üzüntülere dayanamayarak geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının ardından polislere yönelik başlatılan cadı avı, işkenceye dönüşmüştü. Sahur operasyonunda gözaltına alınan Emniyet Müdürü Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk, karnındaki 4 buçuk aylık bebeğiyle, polis müdürü Abdülkadir Uysal ise zorla emekli edilmesinden günler sonra hayatını kaybetmişti.

Bu dramların sonuncusu Antalya'da yaşandı. 65 yaşındaki Mustafa Sevindik, oğlunun tutuklanmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı. Bu üzüntüye daha fazla dayanamayan acılı babanın kalbi önceki gün durdu. Babası Mustafa Sevindik'in cenazesine katılamayan tutuklu polis Sunal Sevindik, mezarlıktaki törene yetişebildi.

Baba Sevindik için Antalya Muratpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Dün cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazına Sevindik ailesinin akrabaları ile çok sayıda seveni katıldı.

2 hafta önce tutuklanıp cezaevine konulan polis şefi Sunal Sevindik ise babasının cenaze namazına katılamadı. Cezaevinden izinli olarak çıkan Sevindik'in, sadece mezarlığa, ardından da baba evine gitmesine izin verildi. Sunal Sevindik, kardeşleriyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Akrabalarına ve çocuklarına sarılan tutuklu polis şefi, uzun süre gözyaşı döktü. Babasının mezarı başına oturup dua eden Sevindik, daha sonra taziye için eve geçti.

ZALİMLERDEN OLMADIK

Mezarlığa gelen çok sayıda vatandaş, Sunal Sevindik'e başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletirken, en kısa sürede özgürlüğüne kavuşması temennisinde bulundu.

Bu sırada taziyeye gelen bazı vatandaşların ‘zalim ve zalimlerden olmadık' sözleri dikkat çekti. Baba Sevindik'in cenaze törenine AKP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün çelenk göndermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Bugün
<< Önceki Haber Yaşananlar yüreklere ağır geldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER